Wie zijn wij

Anna Emich (1958) moeder van drie zonen en partner van Godfried

In 2005 zwommen de dolfijnen bijna letterlijk mijn leven binnen. Op dat moment was ik net gescheiden van mijn vorige man en op een keerpunt in mijn leven. Tijdens mijn werk voelde ik sterk de aanwezigheid van de dolfijnen tijdens een sessie. Blij verrast vroeg ik hen wat ze kwamen doen. Een simpel antwoord ‘we komen je helpen’ kreeg ik innerlijk te horen. Niet lang daarna ben ik naar Hawai gegaan om ze ook in levende lijve te ontmoeten. Ik voelde me direct thuis bij hen. Mijn ‘zielenfamilie’… Eindelijk herkend…. Sindsdien wijken ze niet meer van mijn zijde en mag ik met ze samenwerken. De energie van Liefde en Eenheid handen en voeten geven op de aarde. Zo vele mensen ‘aangeraakt’ zien worden door de helende energie van de dolfijnen. Ik voel me rijk en dankbaar dat ik een schakeltje in deze verbinding mag zijn.

A en G
Godfried Kleinsmann (1960) vader van een pleegdochter en partner van Anna

Vanaf 2006 ben ik in contact gekomen met de energie van de dolfijnen. Ik houd erg van hun speelse karakter en van de zachte kracht die van ze uitgaat. De Dolphin Healing Heart opleiding heeft gemaakt dat ik de energie van de dolfijnen nog meer ben gaan toelaten in mijn leven en in mijn werk. Mijn eerste dolfijnreis in de rode zee was een onvergetelijke ervaring. 

In het begeleiden van groepen en individuen heb ik ruim 25 jaar ervaring. Ik heb jaren geleden de School voor Holistic Pulsing opgezet (zie www.holistic-pulsing.nl). Hierin heb ik erg veel mogen oefenen in het begeleiden van groeiprocessen. Mijn grootste groei zit in het leven van alledag. Ik ben elk jaar weer dankbaar met het verruimende bewustzijn wat ik ervaar. En daar draagt de energie van de dolfijnen de laatste jaren flink aan bij.

Wij, Anna en Godfried ervaren het als een voorrecht dat we samen deze helende dolfijnreizen mogelijk mogen maken voor een ieder die daar een verlangen in voelt.

Vragen?
Neem contact met ons op

Contact

 

Data 2019:

  • 20-27 april  VOL
  • 27 april-4 mei VOL
  • 4-11 mei Nog 7 plaatsen
  • 11-18 mei (Vrouwenweek) Nog 3 plaatsen
  • 22-29 juni (Rebalancingweek) nog 1 plaats
  • 5-12 okt. (Retraiteweek)
  • 12-19 okt.
  • 19-26 okt.

 

Reis boeken

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze dolfijnreizen en workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Aanmelden