Ervaringen

Enkele ervaringen van reisdeelnemers:

Ik voel me vervuld en dankbaar na deze reis

★★★★★
“Ik voel me vervuld en dankbaar na deze reis. Ik voel een diepe rust in mij. Mijn hart is verder geopend. Ik voel me vrijer en authentieker in contacten met alles en iedereen om me heen. Ik ervaar liefde en schoonheid in iedere levende cel, of dat nu een dier, een steen, een mens of een bloem is. Ik neem kleuren, vormen en mensen scherper waar. Ik droom helderder. Het lijkt alsof mijn bewustzijn wat is verruimd en ik op een ander niveau tril. Iedere keer als ik naar de foto’s kijk, overvalt me een gevoel van diepe dankbaarheid en ontroering. Ik heb zoveel liefde, respect, betrokkenheid en warmte ervaren: van jullie, van de bemanning en van de dolfijnen. Deze reis voelt als het begin van verdere ontmoetingen met de dolfijnen.”
- Mirjam

Nu ik weer thuis ben, mis ik de boot

★★★★★
“Nu ik weer thuis ben, mis ik de boot, de zee, de dolfijnen, het samenzijn met de groep. Achteraf voel ik nog duidelijker hoe liefdevol en bijzonder het met elkaar was.”
- Iris

Mijn leven is veranderd

★★★★★
Het was geweldig, de dolfijnen zijn zo liefdevol, speels, zachtaardig, sereen. Ik heb nog geen minuut angst gevoeld. De dolfijnen hebben mij een nieuwe richting in mijn leven aangegeven. Ik ben ze er dan ook zeer dankbaar voor.
- Conja

Ik heb heimwee naar Sataya!

★★★★★
Waar te beginnen? Dat ik meerdere malen aan de reis deelgenomen heb spreekt voor zich. Het is een thuiskomen in en veld van verbinding,schoonheid,ontroering en liefdevol samenzijn.Zo dankbaar dit mee te mogen maken.
- Ellen

Geweldige ervaring

★★★★★
Het heeft veel bij me losgemaakt, dolfijnen kunnen je echt raken en je dingen vertellen. De vrouwenweek was heel bijzonder, we waren er allemaal voor elkaar en we waren heel hecht als groep in een korte tijd. De bemanning was super en doet echt zijn best voor je. Het eten aan boord is heerlijk, het dolfijnenrif is prachtig. En Anna is een super vrouw om mee op reis te gaan. Ik ging als eenling mee in de groep maar ik werd helemaal opgenomen in de groep. Ik ga zeker nog een keer!
- Stefanie Hendriks

Een reis om altijd bij je te houden

★★★★★
Dat het zo te gek, indrukwekkend, komisch, liefdevol en vertederend was om met dolfijnen te zwemmen, kon ik pas voelen toen ik er zelf tussen zwom. Zo mooi! De boot, de bemanning, Anna en Martina, allemaal super de super! Het is een verrijking geweest die ik bij me wil houden! Dank voor alles!
- Marijke Lafeber

Ontzettend dankbaar

★★★★★
Deze reis heeft me diep geraakt op een manier dat bijna niet te verwoorden is. Het zwemmen met de dolfijnen, hun aanwezigheid, het doet ‘iets’ met je. Hun zachte, speelse kracht, hun liefdevolle energie is mijn hart binnen gekomen! Anna, Godfried, Solveig en haar crew: bedankt voor een fantastische week! Volgend jaar ben ik er weer bij!
- Ingrid

Magisch

★★★★★
Iedereen wordt geraakt door de bijzondere energie op deze plek, het is één van de magische plekken op onze mooie aarde. Ik vond het een verrijking en voelde mij bevoorrecht om daar te mogen zijn. Het voelde als een gouden douche. Waar ik vooraf twijfelde over de "zweverigheid" van de reis besef ik nu hoe belangrijk spiritualiteit in ons aller leven is en hoe vergeten het is geraakt. De dolfijnen zorgen samen met Anna en Godfried voor een veilige, warme en liefdevolle omgeving waarin iedere reiziger thuis mag komen, bij zichzelf. Dit is geen gewone vakantie, dit is een groot kado aan jezelf. Namasté!
- Anja

een reis die mij diep van binnen raakt

★★★★★
De rust, liefde en verbondenheid met de dolfijnen en elkaar, soms zo intens aanwezig vervult mij met dankbaarheid. Het is veel meer dan een vakantie, het voelt als een investering in je leven/ziel.
- Heleen

Zo veel en meer...

★★★★★
Wat was het veel, zo veel meer dan ik me van te voren kon voorstellen en bedenken. Zo moeiteloos, gelukkig en vrij als ik me bijvoorbeeld gevoeld heb... Ik ben enorm blij dat ik geweest ben en hoop zeker nog een keer terug te gaan! Dank aan iedereen die hier aan bij gedragen heeft!
- Marieke

Geen woorden voor

★★★★★
Wat ben ik blij dat deze reis op mijn pad is gekomen en dat ik jullie, Anna en Godfried, heb mogen ontmoeten! Ik heb mijn tweede thuis gevonden bij de dolfijnen in Sataya. Geen woorden voor wat het bij mij teweeg brengt en hoe goed het mij doet om daar te zijn met zoveel lieve mensen en al het andere om mij heen. Bedankt! En tot heel snel ziens!
- Femke

Goudstof

★★★★★
Ik kijk met heel veel dankbaarheid en verbazing terug op wat er gebeurde in Sataya: er hangt een wolk van goudstof om deze tijd. Zo glanzend mooi en zacht. gentle...
- Veerle en Hilde

Op croatie

★★★★★
Dolfijnen gespot en dat blijft altijd in mijn hofd rondvliegen. HET WAS ER SUPER............ iets waar jealtijd aan blijft denken!!!
- Nika

Een groot kado aan jezelf

★★★★★
Nu al voor een derde keer mee geweest op deze prachtige reis. Het contact met de dolfijnen lijkt steeds intenser te worden. Ik voelde me volledig opgenomen in hun pot. Wat een gevoel van verbondenheid. De Goddelijke levensenergie die door alles en iedereen heen straalt was zo tastbaar. Je voelt je hart openen en een gevoel van liefde en moeiteloosheid stroomt naar binnen en naar buiten. Ik dacht hoe mooi zou het zijn om dit in het dagelijkse leven meer te ervaren. Met die intentie nu weer het dagelijkse leven ingestapt kijk ik dankbaar terug op een prachtige week met een mooie groep vrouwen op een fantastische boot met dito crew en begeleiding door twee liefdevolle en wijze vrouwen. Ahoo
- Mirjam

Helende reis

★★★★★
In een zware periode van mijn leven hebben de zee, de dolfijnen, de prachtige groep vrouwen en lieve Anna (en Martina) me geholpen om weer bij mezelf te komen, te (be)rusten in wat is. Helender dan dit kan niet. 1000xdankxxx
- Edith

Vrouwenreis

★★★★★
Ik ben diep geraakt door de liefdevolle aanwezigheid van de dolfijnen! In Sataya heb ik mij kunnen laten onderdompelen in de zee van éénheid en liefde. Het was fijn om alle ervaringen met andere vrouwen te mogen delen. We hebben gezwommen, gespeeld, gedanst, gezongen, gehuild en gelachen. Alles was welkom. Het zachte wiegen van de boot, liet onze energie stromen en we kwamen tot rust. Weer thuis, voel ik de dolfijnen dicht bij mij. Meer dan ooit voel ik mij thuis in mijzelf en zo welkom op aarde.
- Kanchan

Voor altijd in mijn hart

★★★★★
Ik voel me verrukt, opgenomen, geraakt, dankbaar. Wat een prachtige, speelse, intelligente, liefdevolle wezens die dolfijnen. Anna en Godfried geven een geweldige bedding aan de groep medereizigers, de bemanning is heel behulpzaam, grappig en top. Een reis die voor altijd bij me zal blijven.
- Evelien

Levensveranderend

★★★★★
Een mooie groene azuurblauwe oase in de zee is Sataya. Elke dag opstaan om 05:30 uur, meteen de zwemspullen aan en om 06:00 uur al het water in. Nog vóór het ontbijt natuurlijk. De heerlijke warmte zo vroeg op de dag begin augustus. De dolfijnen spelen al rondom de Sea Dream en nodigen ons uit om met ze te zwemmen. Voorzichtig laten we ons allemaal in het water glijden, variërend van 10 jaar tot 69 jaar oud. Vol blijde verwachting. Wat zich dan ontvouwt hadden we niet kunnen voorvoelen. We hebben met 20 mensen en zo’n 120 dolfijnen twee uur met elkaar en om elkaar gedanst. Het zonlicht straalde door het water, luchtbelletjes twinkelden in het water en de dolfijnen zongen met hun sonar een harmonie der sferen. Schouder aan schouder zwemmend, dan weer op elkaar afzwemmend, boven en beneden elkaar, lichtwezens met een verschillende fysieke vorm die elkaar ontmoeten, om elkaar cirkelen en in vreugde, speelsheid en blijheid met elkaar een feest maken. Het was een multidimensionaal lichtfeest! We vormden met elkaar een heilige plaats! Contact van hart tot hart! Terug op de boot was het stil. Bijna sereen tijdens het ontbijt. Allemaal waren we diep geroerd door deze diepe beleving. Heel fijn dat Anna en Godfried er dan bij zijn. Ze zijn er meesters in om ons dan te begeleiden en uitleg te geven wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Daardoor kunnen we het een plek geven. Daardoor kunnen we deze beleving blijvend in ons leven tillen. Want deze reis zal nog lang nawerken. We zijn niet meer diegenen wie we waren, we hebben de dolfijnen ontmoet van hart tot hart.
- Jeroen

Dolfijne honeymoon

★★★★★
Voor het eerst sinds we elkaar 10 jaar geleden leerden kennen samen een week op reis zonder de kinderen. Het voelde als een uitgestelde honeymoon. En de reis naar Sataya was dat wachten meer dan waard! De wisselwerking tussen eerst innerlijk contact maken met de doflijnen en ze vervolgens ook in de buitenwereld ontmoeten was helemaal te gek. Na tussen een doldwaas speelkwartier van een pot puber dolfijnen gelegen te hebben kon ik niet anders dan schaterlachend het water uit komen. Wat een vreugdevolle energie. De dagen erop verdiepte het contact met de dolfijnen zich verder en verder. Zowel innerlijk als in het water. De laatste dag leek het wel of alle dolfijnen die we die week ontmoet hadden nog een maal voor een grote reünie bij de boeg van onze boot samen kwamen. Toen ik mijn handen en hart opende voor de groep van ca. 150 dolfijnen brak mijn hart: wat een liefdesenergie. Een aangename kers op de taart was dat we de hele week in de suite met een dolfijn bed mochten slapen. Uitgerust, opgeladen en geinspireerd gingen we na een week weer naar huis.
- Arjan

Hartsverbinding

★★★★★
Verdieping, vrijheid en verbondenheid was wat ik mocht ervaren op mijn 2de dolfijnenreis. De dolfijnen raakten me diep in mijn hart met hun liefde en speelsheid. Een oud stukje in mij werd geheeld, waardoor ik nu in mijn dagelijks leven ook de vrijheid voel om helemaal mezelf te zijn.
- Sonja

Terug in mijn kracht

★★★★★
Ieder ontmoeting met de dolfijnen, bracht mij iets bijzonders. De magie die ze overbrachten om mij was werkelijk overweldigend. Zwemmen met dolfijnen gaf mij een bevrijdend gevoel in volle acceptatie van mijzelf. De dolfijnen wijzen mij de weg in zelfkennis, acceptatie en naar de oorsprong van mijn eigen ‘ik’. Vanaf het moment dat ik thuis kwam en nog steeds, voel ik het gemis. Het missen van de hele atmosfeer, de energie die Sataya uitstraalt, de rust en vrede, de dolfijnen, het leven op de boot, het samenzijn met de hele groep, inclusief de bemanning. De oprechtheid van liefde en dankbaarheid, alles samen liet mij zijn wie ik werkelijk ben!
- Joan

wel-zijn

★★★★★
Wat mij aantrekt is het tijdloze en ruimteloze gevoel dat Sataya biedt. Ik ben nu diverse keren meegegaan, en voor mij is elke week een verdieping, of volgende laag, van de vorige geweest. Een bepaald thema komt in mij op, en daar mag ik die week blijkbaar mee aan de slag. En het werkt nadien nog door! De dolfijnen laten ons samen-zijn zien, en ook harmonie, vrede, speelsheid, schoonheid, subtiele en vloeiende bewegingen, gratie en ze hebben onvoorwaardelijk oog voor ieder. En het kijken in dat oogje… dat raakt je! En het laat je niet meer los. Wij mensen zoeken blijdschap, vreugde – de dolfijnen laten dit zien. Ze spelen met je, nemen je soms apart, tollen om je heen, maken belletjes, en spiralengangen. Wij mensen zoeken rust en vrede in ons hoofd – zwem met de dolfijnen en je vindt het bij hen. Wij mensen zoeken schoonheid en liefde – de dolfijnen laten dit zien. Deze mooie lichtende plek, en het zwemmen in de heldere zee met de dolfijnen bieden mij welzijn. En wel-zijn.
- Odilia

de start van mijn levenspad

★★★★★
Deze reis was voor mij persoonlijk in zoverre enorm bijzonder, omdat ik al jaren op "zoek" was naar mijn levensvervulling en dit maar niet vond. Toen ik toch de sprong waagde in deze zee vol dolfijnen, kwam mij veel heling tegemoet, maar vooral heel mooi mijn levensmissie kwam tot mij en sindsdien voel ik dat ik weer een doel in het leven heb. allemaal mede mogelijk gemaakt door de veiligheid die Anna en Godfried creeren op deze reizen.
- Kim

Diep geraakt

★★★★★
Voel me zo bevoorrecht dat ik al een paar keer mee op reis kon gaan. Iedere keer is weer anders. Merk dat ik het moeilijk vind om de reis te beschrijven. De ontmoeting met de dolfijnen is echt prachtig en raakt je zo diep in je hart. Het zijn in het water en alle schoonheid van de natuur maar ook de hartelijkheid van de bemanning is zo hartverwarmend. Tijdens de reizen mensen ontmoet die de wereld soms zo anders zien maar wat me zo nieuwsgierig heeft gemaakt, dit is echt een verrijking. Voor mij gaven de reizen nieuwe inzichten en hebben me bewuster en sterker gemaakt. Anna en Godfried bedankt voor jullie warme begeleiden tijdens de reizen, niet alleen een reis naar de rode zee maar vooral een reis naar jezelf en je gevoel.
- Louise

Hart en Blauwe Harmonie

★★★★★
Wat een ervaring, te worden 'opgewacht door de dolfijnen', die zich daarna iedere dag aan ons toonden in hun onvoorwaardelijkheid. Intens ontroert door dat wat op celniveau in mijn lichaam heeft mogen plaatsvinden, zo een grote rust en stilte in mijzelf te mogen voelen. Zwevend - vormend - beweeglijk - voedend - dankbaar. Ook dankbaar aan de groep met bijzondere mensen, liefs aan jullie
- Gery

Los van mijn denken

★★★★★
Ik weet dat als ik lach, ik niet denk. Het zwemmen met de dolfijnen was als het een week lang lachen. Ik ging totaal uit mijn denken, en dat voelde heerlijk. Ik voel me dankbaar dat mijn jarenlange wens in vervulling is gegaan, en het heeft me veel moois gebracht. Nu, weken erna, kan ik nog steeds terug gaan naar hen die zo relaxed zijn, zo voor ieder mens hun liefde gevend; de dolfijnen. Het enige waar ik niet opbrekend was, was dat wij niet de enige toeristen waren, hm.....ook dat wende... Hartegroet Terra
- Terra de Graaf

Prachtige onderwaterwereld

★★★☆☆
Ik heb genoten van deze mooie en kwetsbare onderwater wereld, spelende, nieuwsgierige dolfijnen, prachtige koralen en mooie vissen in een wonderlijk kleurenspel. Een en al rijkdom
- Leo

Wij zouden het leuk vinden als je een ervaring met ons deelt:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Vragen?
Neem contact met ons op

Contact

Data 2021:

  • 3-10 okt. Geannuleerd
  • 10-17 okt. Geannuleerd
  • 17-24 okt. Geannuleerd
  • 24-31 okt. Geannuleerd

Voorlopig worden er geen nieuwe reizen aangeboden.

Reis boeken

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze dolfijnreizen en workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Aanmelden