Ervaringen

Enkele ervaringen van reisdeelnemers:

Dolfijne honeymoon

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst sinds we elkaar 10 jaar geleden leerden kennen samen een week op reis zonder de kinderen. Het voelde als een uitgestelde honeymoon. En de reis naar Sataya was dat wachten meer dan waard! De wisselwerking tussen eerst innerlijk contact maken met de doflijnen en ze vervolgens ook in de buitenwereld ontmoeten was helemaal te gek. Na tussen een doldwaas speelkwartier van een pot puber dolfijnen gelegen te hebben kon ik niet anders dan schaterlachend het water uit komen. Wat een vreugdevolle energie. De dagen erop verdiepte het contact met de dolfijnen zich verder en verder. Zowel innerlijk als in het water. De laatste dag leek het wel of alle dolfijnen die we die week ontmoet hadden nog een maal voor een grote reünie bij de boeg van onze boot samen kwamen. Toen ik mijn handen en hart opende voor de groep van ca. 150 dolfijnen brak mijn hart: wat een liefdesenergie. Een aangename kers op de taart was dat we de hele week in de suite met een dolfijn bed mochten slapen. Uitgerust, opgeladen en geinspireerd gingen we na een week weer naar huis.

Levensveranderend

★★★★★
5 5 1
Een mooie groene azuurblauwe oase in de zee is Sataya. Elke dag opstaan om 05:30 uur, meteen de zwemspullen aan en om 06:00 uur al het water in. Nog vóór het ontbijt natuurlijk. De heerlijke warmte zo vroeg op de dag begin augustus. De dolfijnen spelen al rondom de Sea Dream en nodigen ons uit om met ze te zwemmen. Voorzichtig laten we ons allemaal in het water glijden, variërend van 10 jaar tot 69 jaar oud. Vol blijde verwachting. Wat zich dan ontvouwt hadden we niet kunnen voorvoelen. We hebben met 20 mensen en zo’n 120 dolfijnen twee uur met elkaar en om elkaar gedanst. Het zonlicht straalde door het water, luchtbelletjes twinkelden in het water en de dolfijnen zongen met hun sonar een harmonie der sferen. Schouder aan schouder zwemmend, dan weer op elkaar afzwemmend, boven en beneden elkaar, lichtwezens met een verschillende fysieke vorm die elkaar ontmoeten, om elkaar cirkelen en in vreugde, speelsheid en blijheid met elkaar een feest maken. Het was een multidimensionaal lichtfeest! We vormden met elkaar een heilige plaats! Contact van hart tot hart! Terug op de boot was het stil. Bijna sereen tijdens het ontbijt. Allemaal waren we diep geroerd door deze diepe beleving. Heel fijn dat Anna en Godfried er dan bij zijn. Ze zijn er meesters in om ons dan te begeleiden en uitleg te geven wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Daardoor kunnen we het een plek geven. Daardoor kunnen we deze beleving blijvend in ons leven tillen. Want deze reis zal nog lang nawerken. We zijn niet meer diegenen wie we waren, we hebben de dolfijnen ontmoet van hart tot hart.

Voor altijd in mijn hart

★★★★★
5 5 1
Ik voel me verrukt, opgenomen, geraakt, dankbaar. Wat een prachtige, speelse, intelligente, liefdevolle wezens die dolfijnen. Anna en Godfried geven een geweldige bedding aan de groep medereizigers, de bemanning is heel behulpzaam, grappig en top. Een reis die voor altijd bij me zal blijven.

Vrouwenreis

★★★★★
5 5 1
Ik ben diep geraakt door de liefdevolle aanwezigheid van de dolfijnen! In Sataya heb ik mij kunnen laten onderdompelen in de zee van éénheid en liefde. Het was fijn om alle ervaringen met andere vrouwen te mogen delen. We hebben gezwommen, gespeeld, gedanst, gezongen, gehuild en gelachen. Alles was welkom. Het zachte wiegen van de boot, liet onze energie stromen en we kwamen tot rust. Weer thuis, voel ik de dolfijnen dicht bij mij. Meer dan ooit voel ik mij thuis in mijzelf en zo welkom op aarde.

Helende reis

★★★★★
5 5 1
In een zware periode van mijn leven hebben de zee, de dolfijnen, de prachtige groep vrouwen en lieve Anna (en Martina) me geholpen om weer bij mezelf te komen, te (be)rusten in wat is. Helender dan dit kan niet. 1000xdankxxx

Een groot kado aan jezelf

★★★★★
5 5 1
Nu al voor een derde keer mee geweest op deze prachtige reis. Het contact met de dolfijnen lijkt steeds intenser te worden. Ik voelde me volledig opgenomen in hun pot. Wat een gevoel van verbondenheid. De Goddelijke levensenergie die door alles en iedereen heen straalt was zo tastbaar. Je voelt je hart openen en een gevoel van liefde en moeiteloosheid stroomt naar binnen en naar buiten. Ik dacht hoe mooi zou het zijn om dit in het dagelijkse leven meer te ervaren. Met die intentie nu weer het dagelijkse leven ingestapt kijk ik dankbaar terug op een prachtige week met een mooie groep vrouwen op een fantastische boot met dito crew en begeleiding door twee liefdevolle en wijze vrouwen. Ahoo

Op croatie

★★★★★
5 5 1
Dolfijnen gespot en dat blijft altijd in mijn hofd rondvliegen. HET WAS ER SUPER............ iets waar jealtijd aan blijft denken!!!

Goudstof

★★★★★
5 5 1
Ik kijk met heel veel dankbaarheid en verbazing terug op wat er gebeurde in Sataya: er hangt een wolk van goudstof om deze tijd. Zo glanzend mooi en zacht. gentle...

Geen woorden voor

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik blij dat deze reis op mijn pad is gekomen en dat ik jullie, Anna en Godfried, heb mogen ontmoeten! Ik heb mijn tweede thuis gevonden bij de dolfijnen in Sataya. Geen woorden voor wat het bij mij teweeg brengt en hoe goed het mij doet om daar te zijn met zoveel lieve mensen en al het andere om mij heen. Bedankt! En tot heel snel ziens!

Zo veel en meer...

★★★★★
5 5 1
Wat was het veel, zo veel meer dan ik me van te voren kon voorstellen en bedenken. Zo moeiteloos, gelukkig en vrij als ik me bijvoorbeeld gevoeld heb... Ik ben enorm blij dat ik geweest ben en hoop zeker nog een keer terug te gaan! Dank aan iedereen die hier aan bij gedragen heeft!

een reis die mij diep van binnen raakt

★★★★★
5 5 1
De rust, liefde en verbondenheid met de dolfijnen en elkaar, soms zo intens aanwezig vervult mij met dankbaarheid. Het is veel meer dan een vakantie, het voelt als een investering in je leven/ziel.

Magisch

★★★★★
5 5 1
Iedereen wordt geraakt door de bijzondere energie op deze plek, het is één van de magische plekken op onze mooie aarde. Ik vond het een verrijking en voelde mij bevoorrecht om daar te mogen zijn. Het voelde als een gouden douche. Waar ik vooraf twijfelde over de "zweverigheid" van de reis besef ik nu hoe belangrijk spiritualiteit in ons aller leven is en hoe vergeten het is geraakt. De dolfijnen zorgen samen met Anna en Godfried voor een veilige, warme en liefdevolle omgeving waarin iedere reiziger thuis mag komen, bij zichzelf. Dit is geen gewone vakantie, dit is een groot kado aan jezelf. Namasté!

Ontzettend dankbaar

★★★★★
5 5 1
Deze reis heeft me diep geraakt op een manier dat bijna niet te verwoorden is. Het zwemmen met de dolfijnen, hun aanwezigheid, het doet ‘iets’ met je. Hun zachte, speelse kracht, hun liefdevolle energie is mijn hart binnen gekomen! Anna, Godfried, Solveig en haar crew: bedankt voor een fantastische week! Volgend jaar ben ik er weer bij!

Een reis om altijd bij je te houden

★★★★★
5 5 1
Dat het zo te gek, indrukwekkend, komisch, liefdevol en vertederend was om met dolfijnen te zwemmen, kon ik pas voelen toen ik er zelf tussen zwom. Zo mooi! De boot, de bemanning, Anna en Martina, allemaal super de super! Het is een verrijking geweest die ik bij me wil houden! Dank voor alles!

Geweldige ervaring

★★★★★
5 5 1
Het heeft veel bij me losgemaakt, dolfijnen kunnen je echt raken en je dingen vertellen. De vrouwenweek was heel bijzonder, we waren er allemaal voor elkaar en we waren heel hecht als groep in een korte tijd. De bemanning was super en doet echt zijn best voor je. Het eten aan boord is heerlijk, het dolfijnenrif is prachtig. En Anna is een super vrouw om mee op reis te gaan. Ik ging als eenling mee in de groep maar ik werd helemaal opgenomen in de groep. Ik ga zeker nog een keer!

Ik heb heimwee naar Sataya!

★★★★★
5 5 1
Waar te beginnen? Dat ik meerdere malen aan de reis deelgenomen heb spreekt voor zich. Het is een thuiskomen in en veld van verbinding,schoonheid,ontroering en liefdevol samenzijn.Zo dankbaar dit mee te mogen maken.

Mijn leven is veranderd

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig, de dolfijnen zijn zo liefdevol, speels, zachtaardig, sereen. Ik heb nog geen minuut angst gevoeld. De dolfijnen hebben mij een nieuwe richting in mijn leven aangegeven. Ik ben ze er dan ook zeer dankbaar voor.

Nu ik weer thuis ben, mis ik de boot

★★★★★
5 5 1
“Nu ik weer thuis ben, mis ik de boot, de zee, de dolfijnen, het samenzijn met de groep. Achteraf voel ik nog duidelijker hoe liefdevol en bijzonder het met elkaar was.”

Ik voel me vervuld en dankbaar na deze reis

★★★★★
5 5 1
“Ik voel me vervuld en dankbaar na deze reis. Ik voel een diepe rust in mij. Mijn hart is verder geopend. Ik voel me vrijer en authentieker in contacten met alles en iedereen om me heen. Ik ervaar liefde en schoonheid in iedere levende cel, of dat nu een dier, een steen, een mens of een bloem is. Ik neem kleuren, vormen en mensen scherper waar. Ik droom helderder. Het lijkt alsof mijn bewustzijn wat is verruimd en ik op een ander niveau tril. Iedere keer als ik naar de foto’s kijk, overvalt me een gevoel van diepe dankbaarheid en ontroering. Ik heb zoveel liefde, respect, betrokkenheid en warmte ervaren: van jullie, van de bemanning en van de dolfijnen. Deze reis voelt als het begin van verdere ontmoetingen met de dolfijnen.”

Wij zouden het leuk vinden als je een ervaring met ons deelt:

Naam
Review titel
Beoordeling
Bericht

Vragen?
Neem contact met ons op

Contact

Data 2018:

  • 28 april-5 mei
  • 5-12 mei
  • 12-19 mei VROUWENREIS
  • 28 juli-4 aug.
  • 6-13 okt.
  • 13-20 okt.
  • 20-27 okt.

Reis boeken

Laatste nieuws
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze dolfijnreizen en workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Aanmelden